REALISATIES

Visitekaartjes Senna Rees (Tour Guide & Brewing Animator)

Voor een stadsgids mocht ER Graphic Design zijn visitekaartjes ontwerpen. Hij geeft rondleidingen in Brugge, Antwerpen en Brussel. De steden waar hij rondleidingen geeft komen ook terug in het ontwerp van het visitekaartje.

Logo Elegance Face

Wij mochten het logo ontwerpen voor Elegance Face. Bij Elegance Face kan je terecht voor de beste verzorgingsproducten.

Visitekaartjes DV Electrics 

(Algemene Elektriciteit)

Zoals hieronder omschreven, zorgden we ook voor de visitekaartjes van DV Electrics. De klant was zeer tevreden met het afgewerkte product dat gedrukt werd bij Drukzo.

Logo DV Electrics 

(Algemene Electriciteit)

Voor een elektricien in bijberoep ontworpen we dit logo. Hij voert alle algemene elektriciteitswerken met plezier voor jou uit.

Zijn logo kan u hiernaast zien, verder werken we voor hem nog aan visitekaartjes en werkkledij.

Paasfolder Chocolaterie Roose

Sinds enkele jaren wordt voor Chocolaterie Roose in Knesselare een Paasfolder gemaakt. In dit ontwerp verwerkten we verschillende pakketten die je in de winkel kunt kopen. Op vraag van de klant werd bij alle pakketten een nummer geplaatst zodat de klanten enkel naar het nummer te vragen hebben. Dit is zowel voor de klant in de winkel als de winkelbediende heel wat tijdswinst.

Voorjaarsfolder Chocolaterie Roose

Voor de chocolaterie te Knesselare, waar we al verschillende werken voor deden, kregen we de opdracht om een folder te creƫren waar geschenken en snoeptaarten de hoofdrol moesten spelen. Met deze tijd van het jaar, communies en het einde van het schooljaar worden er heel wat cadeautjes uitgedeeld en daarvoor kunt u terecht bij Chocolaterie Roose te Knesselare.

Bartafelhoes Garage Kurt Bauwens & 

BJM Gembas

Een autogarage uit Adegem (Maldegem) kwam af met het idee om wat reclame te maken door middel het bedrukken van een bartafel-hoes. Deze staat op vele evenementen van de basketclub in Knesselare. Het is reclame die snel opvalt omdat je het niet vaak ziet en jouw bedrijf is zeker een gespreksonderwerp met deze prachtige hoes!