WERKWIJZE

Elk creatief proces kent fases en stappen die noodzakelijk zijn om een goed resultaten te behalen. Wij onderscheiden ons door een scherpe keuze te maken in wat we voorstellen. Omdat je niet zoekt naar opties, maar naar een oplossing.

1. OPSTARTFASE

Briefing
Designstrategie
Afspraken

De opstartfase begint met een ontmoeting waarin we samen aan de hand van een briefing wensen en verwachtingen in kaart brengen. Wat wil je bereiken, wat zijn je doelen, voor wie ontwerpen we? Welke acties heb je al ondernomen?

Op basis van inzichten uit de briefing, het gesprek en eigen onderzoek bepalen we de designstrategie. Deze keuzes bepalen de afspraken voor het verdere traject.

2. ONTWERPFASE

Voorstel
Onderbouwing
Overtuiging

Het ontwerpvoorstel is nooit een kale schets. Het ontwerp wordt altijd gepresenteerd met een gedegen onderbouwing die de potentie van het ontwerp onthult. Je krijgt van ons één voorstel, geen verschillende opties. Daarmee dwingen we onszelf alleen het beste idee uit te werken en dat aan je voor te leggen.

We lichten de keuzes toe en laten zien hoe we die voor jouw onderneming op een waardevolle manier in gaan zetten. De onderbouwing helpt je om jouw partners en andere stakeholders te overtuigen.

3. UITVOERINGSFASE

Uitwerking
Implementatie
Levering

In deze fase spelen duidelijke afspraken en een realistische planning de hoofdrol. Werk aan de winkel voor schrijvers, fotografen, illustratoren, correctoren. En voor ons natuurlijk. We voeren de regie en zorgen voor de definitieve opmaak en doorvoering.

Op deze manier kunnen we zorgen voor een optimaal eindresultaat dat helemaal voldoet aan je verwachtingen.